KLACHT/RETOURNEREN

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail of telefonisch aan de afdeling klant contact door te geven.Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Aankopen retourneren
Uiteraard hopen we dat u tevreden bent met uw aankoop en dat u geen bestellingen hoeft te retourneren. Maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. In dat geval gelden de volgende regels. Lees deze pagina aandachtig door voordat u goederen retour stuurt!

VOORWAARDEN
Voor alle retouren geldt, dat ze niet beschadigd mogen zijn en dat het originele seal niet verbroken mag zijn. Producten mogen (nog) niet gebruikt zijn. Indien u producten retour zendt, dan is het risico voor u. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs van het postkantoor!! Voeg bij elke retourzending altijd uw persoonsgegevens bij, zo weten we van wie de zending afkomstig is. U kunt producten retour zenden tot 14 dagen na aankoop. Daarna is de aankoop definitief en kunt u de producten niet meer retourneren.

RETOURADRES
U kunt de producten zenden naar:
Prinses Margrietstaat 33
8019 ZD Zwolle

Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn zodat ze tijdens de verzending niet beschadigd raken en dat de zending voldoende gefrankeerd is. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd.

OMRUILEN
Indien u het verkeerde product besteld hebt, neem dan eerst contact met ons op alvorens het product retour te zenden.

TERUGBETALING
Na ontvangst van uw product wordt het aankoopbedrag binnen maximaal 30 dagen terugbetaald. Meer informatie vindt u in de leveringsvoorwaarden waarmee u tijdens de aankoop akkoord bent gegaan of nog zal gaan.